רוצה להקים גלידריה בבת ים? לפניך מספר עובדות מעניינות על זכיינות גלידריה אניתה בבת ים
קשה מאד למצוא אדם אשר אינו אוהב לאכול גלידה. לא רק בבת ים אלא בכל
רחבי הארץ. לכן פתיחת עסק בבת ים, בתור זכיינות למשל, יכולה להיות רעיון מצוין אם
חושבים על הכיוון של ענף הגלידה, כלומר על פתיחת סניף אניתה בבת ים. בבת ים יש
משפחות עם ילדים, אנשים מבוגרים, בני נוער, מתבגרים וחיילים ובעצם כל האוכלוסיות
שקיימות בעיר גדולה במרכז הארץ. גלידריה בבת ים תשרת את כולם וכולם ישמחו שתהיה
גלידריה נוספת.
פוטנציאל ההצלחה של גלידריה
אניתה בבת ים
כבר עכשיו כמעט ברור שפוטנציאל ההצלחה של פתיחת גלידריה בבת ים הוא
גבוה וכדאי. אנשים בישראל אוהבים ויכולים לאכול גלידה ממש על בסיס יומיומי, אפילו
בחורף כשיורד בחוץ גשם זלעפות. ישנם אנשים שלא יכולים לקנות גלידה ולאכול בבית אלא
חייבים ואוהבים לצאת החוצה וללכת אל הגלידריה עצמה. זכיינות אניתה בבת ים תאפשר
לכל האנשים האלה להכיר טעמים חדשים ומוצרים חדשים הקשורים לענף הגלידה וכמובן
תוסיף תחרות טובה בין בית העסק האחרים בעיר הקשורים גם הם לענף זה במישרין או
בעקיפין. זיכיון אניתה בבת ים הוא רעיון שממש אין הרבה סיכויים שלא יצליח ולכן
כדאי להשקיע בו.
למה כדאי לפתוח סניף אניתה בבת
ים?
בין אם בוחרים באפשרות של זיכיון לאניתה בבת ים או בכל אפשרות אחרת
כמו רק לפתוח אניתה בבת ים ברור שתוספת של גלידריה תעשה לעיר בת ים רק טוב וכמובן
גם לתושבים והלקוחות. הרי ידוע שעולם העסקים מבוסס על ביקוש והיצע של פריט, מוצר
או שירות מסוים, וברגע שיש שירות שאין בו שובע אלא תמיד יהיה לו עוד ועוד ביקוש,
הרי שאפשר להבין את הכדאיות שבמוצר זה. פתיחת גלידריה בבת ים תשרת את כל התושבים
שגרים בקרבת מקום וגם את אלה שיאהבו את טעמי הגלידות ויגיעו אפילו מאיזורים אחרים
של העיר לאכול וליהנות.
למה כדאי לפתוח גלידריה בבת
ים?
אם מישהו חושב על הקמת עסק בבת ים כמובן שהוא ינסה לחשוב על מוצר או
שירות שיהיה להם ביקוש ממש על בסיס יומיומי, ואפשר יהיה להשאיר את העסק פתוח באורך
כל היממה כמעט. אניתה בבת ים עונה בדיוק על דרישות אלה. אנשים אוהבים לאכול גלידה
בכל מיני שעות – אחרי ארוחת צהריים, עם הילדים בשעות אחרי הצהריים ולפני החוגים
ובני והנוער והחיילים אוהבים לאכול בערב, אחרי שכבר אין ילדים באיזור וקניית
הגלידה הופכת להיות חלק בלתי נפרד מהיציאה הלילית שלהם. לפעמים הם אפילו יאכלו
גלידה בדרך הביתה מהבילוי, בשעות הקטנות של הלילה.
איך הפורטל הישראלי לזכיינות יכול
לעזור לך להקים גלידריה בת ים?
- חברת זכיינות ישראל הוקמה בשנת 2008 ומהווה כיום את מרכז המידע השימושי והמעשי בכל מה שקשור לתחום הצרכנות בארץ.
- על מנת להפוך לזכיין ישנו תהליך שצריך לעבור והחברה מבצעת ומלווה את המועמדים לתהליך כבר מראשיתו, כלומר משלב הגיוס, ועד להפיכתם של מועמדים אלה לזכיינים שעובדים בכוחות עצמם.
- החברה עומדת בקשר רציף ושוטף עם רשתות גדולות מכל תחומי הצרכנות על מנת לגייס עבורן זכיינים שינהלו את הסניפים בכל רחבי הארץ.
- בחברה מועסקים אנשי מקצוע מכל הקשת העסקית שהידע שלהם דרוש בתהליך הזכיינות – רואי חשבון, עורכי דין מתחומי הצרכנות, מגייסי הון ראשוני ומומחי מתן אשראי לעסקים קטנים.
- החברה מלווה את המועמד תמיד.