שחר קרן - יעוץ והקמת עסקי מזון
אני פועל בעולם הקפה והמסעדנות יותר מ- 13 שנה. הדרך הארוכה, המתישה ולעיתים אפילו המייאשת של בעל מסעדה או בית קפה - ניכרת בנעלי המסע שלי. המלחמה שנפתחת מול כל שולחן וכל לקוח כדי להוציא אותו מרוצה ולגרום לו לחזור שוב ושוב עם חיוך על הפנים - מוכרת לי היטב. אני יודע, שעם הכוונה נכונה, ראיה עיסקית רחבה ורעיונות מקוריים ניתן להגיע לתוצאות מרשימות בזמן קצר ובעלות מינימאלית. נכון, בעסק הזה אין קסמים אך אני יודע שבעזרת יעוץ פרטני ברמה אישית אפשר וניתן להגיע למטרה.
בנוסף לעיסוקי כיועץ, יש בבעלותי סדנא בטעם מקום להעברת סדנאות בישול בגבול תל אביב רמת גן.
יש לי ניסיון מעשי ועסקי רב והתמחות בעבודה ברשת מזון גדולה (שטראוס קפה). משא ומתן מול ספקים, בבחירת מיקומים וניהול תהליכי טרום פתיחה (קביעה ואישור קונספט, מיקום, תוכנית עסקית ותוכנית שיווקית). נסיון מגוון בניהול, הקמה, ותפעול של עסקי מזון קיימים (רשת בתי קפה, מסעדות, קונדטוריות, מאפיות ודוכני קפה ברחבי הארץ). בעל ראיה עסקית רחבה ומתמחה בשיפור תהליכים בעסקי מזון קיימים והגעה למצוינות תפעולית.
תחומי התמחות:
פתיחת מסעדות ובתי קפה
• בדיקת היתכנות לפני פתיחת המסעדה – האם אתם מוכנים להיכנס לאתגרים בעולם המסעדות והקפה?
• בניית תוכנית עסקית.
• ניתוח וקביעת מיקום.
• קביעת קונספט.
• קביעת מסגרת תקציב.
• בניית תוכנית שיווק מודרנית.
• בניה ועיצוב תפריט חכם.
עסקי מזון פעילים
• עידכון ושדרוג תוכנית עסקית קיימת.
• בחינת קונספט
• שיפור וייעול תהליכים תפעוליים.
• סדנאות UP SALE לאנשי המכירה שלך.
• הדרכות ולווי מקצועי לצוות העובדים והמנהלים.
• גיוס ושימור כ"א במסעדה בבית הקפה או הקייטרינג.
• אפשרות להדרכה ולווי אישי ודיסקרטי למנהל/בעלים.
• רענון תפריט.
• לקוח סמוי.