SUN

SUN

רשת מסעדות סושי בר אקספרס
סוג הזכיינות תפעולית   עלות מזון 30%
גודל חנות נדרש 60 מ"ר   תמלוגים 5%
מיקום קניונים / רחובות ראשיים   פרסום 2%
עלות הקמה משוערת 200,000 ש"ח   מלאי קניה
תקופת זיכיון ללא הגבלה   ערבות מלאי
דמי זיכיון 100,000 ש"ח   ערבות קניון 3 חודשי שכ"ד ודמי ניהול
עמלת זכיין -  
קבל מידע אודות זכיינות בSUN

לקבלת פרטים נוספים וקביעת ייעוץ חינם, יש למלא את הפרטים בטופס שלהלן - ולשלוח אלינו.

:
:
:
:
...Loading...

אודות SUN

רשת Sun הינה היא רשת סושי בר המתפתחת וגדלה בישראל.
רשת Sun מקפידה על תקנים מקצועיים  הגבוהים ביותר של שירות, איכות מוצר, עיצוב ומיתוג..
 העקרונות המובילים את הרשת שלנו הם:
הקפדה על איכות וטריות המזון
תודעת שרות גבוהה

סניף הדגל של רשת Sun ממוקם בלב תל אביב ברחוב המלך ג'ורג'  ומהווה מפלט קולינרי אסייתי.
תפריט המסעדה מורכב מטעמים מגוונים מהמטבח האסייתי ומשלב סגנונות שונים ומוטיבים מרכזיים ממדינות שונות באסיה:תאילנד , אינדונזיה ,הודו , סין וכמובן מטבח יפני מסורתי מול מטבח יפני מקורי ומרענן ,שילוב זה יוצר מגוון טעמים ייחודיים לצד מנות מסורתיות בתפריט רחב ומקורי

ישנם יועצים קולי נרים שהגו את הקונספטים המצליחים של מקומות כמו 'בנדיקט',  'סבסטיאן', 'קפה נואר' ו'סזאר' חתומים על הליווי והייעוץ.

 זו ההזדמנות שלך להצטרף לרשת Sun.

רשת הסושי Sun מתרחבת - וזה הזמן שלך להפוך לזכיין.

 בהשקעה כספית אטרקטיביתתפיק רווחים גבוהים.

כדי להיות זכיין של רשת הסושי אין צורך בידע קודם בתחום המסעדנות בכלל ובסושי בפרט.

הזכיין מקבל את כל ארגז הכלים הנדרש לו לניהול סניף של הרשת.

אנו מלווים את הזכיין לכל אורך הדרך.

על מנת להיות זכיין של הרשת שלנו דרושה גמישות, אמינות, מוסר עבודה גבוה ורצון ללמוד.

הנאה מהמטבח היפני היא חוויה מקסימה, ואינך צריך ללמוד קורס יפנית כדי ליהנות מהטעמים העשירים והניואנסים התרבותיים שלו. להלן כמה טיפים לשיפור ההנאה שלך מאוכל יפני ללא שליטה בשפה:

  • חקור תפריטים חזותיים: מסעדות יפניות רבות, במיוחד אלו באזורי תיירות, מציעות תפריטים עם תמונות חיות של כל מנה. קח את הזמן שלך לעיין בתפריטים החזותיים הללו, ותוכל להזמין על ידי הצבעה על התמונות, מה שמייתר את הצורך בשפה.
  • למד את שמות המזון הבסיסיים: התוודע למונחי מזון יפניים חיוניים כמו סושי, סשימי, טמפורה, ראמן וטריאקי. אלו הם מנות פופולריות שסביר להניח שתיתקל בהן במסעדות יפניות ברחבי העולם.
  • השתמש באפליקציות אוכל: הורד אפליקציות תרגום או השתמש במצלמת הסמארטפון שלך כדי לסרוק טקסט יפני בתפריטים. אפליקציות כמו Google Translate יכולות לעזור לתרגם פריטי תפריט, לספק לך תיאורים באנגלית.
  • בקש המלצות: בקש המלצות מצוות המסעדה או מהמקומיים. שאל בנימוס לגבי המנות המועדפות עליהם או המיוחדות. אנשים יפנים הם בדרך כלל חמים ושמחים לשתף את ההעדפות הקולינריות שלהם.
  • הסתכל על סועדים אחרים: שימו לב למה סועדים אחרים אוכלים והצביעו על מנות שמושכות את תשומת לבכם. גישה זו יכולה לעזור לך לגלות מנות פופולריות או מנות דגל.
  • סמוך על אומקאסה: אם אתה מרגיש הרפתקני ואוכל במסעדת סושי או במסעדה יפנית יוקרתית, שקול להזמין אומקאסה. תפריט בחירת השף הזה מאפשר לשף לבחור את המנות הטריות והחריגות ביותר של היום עבורך, ובכך לחסוך ממך את הצורך בקבלת החלטות.
  • למד את הנימוסים הבסיסיים: הבנת נימוסי שולחן יפניים בסיסיים, כגון שימוש נכון בבחושות, לגימת אטריות ואמירת "Itadakimasu" לפני הארוחה ו-"Gochisosama deshita" אחריה, יכולה לשפר את החוויה התרבותית שלך ולהראות כבוד.
  • חבק את הטעמים המקומיים: ליפן יש מגוון רחב של מטבחים אזוריים, כל אחד עם הטעמים הייחודיים שלו. נסה מנות ספציפיות לאזור שאתה מבקר בו, ותגלה נוף קולינרי מגוון.
  • התקשר עם השף: אם אתה אוכל במסעדה יפנית מסורתית בסגנון דלפק (סושי או טפניאקי), התקשר עם השף. הם לעתים קרובות נהנים לתקשר עם אורחים וייתכן שיציעו תובנות לגבי המנות שהם מכינים.
  • מודעות תרבותית: הבנת התרבות והמנהגים היפניים יכולה להעשיר את חוויית האוכל שלך. לדוגמה, הסרת הנעליים לפני הכניסה למסעדה מסורתית, שימוש במחוות מנומסות והבעת הערכה לארוחה הם כולם פרקטיקות מוערכות.
  • הנאה מתה: תה ירוק, המכונה "אוצ'ה", הוא משקה נפוץ במסעדות יפניות. לגימו ממנו לאורך הארוחה כדי לנקות את החיך ולהעצים טעמים.
  • קינוחים וממתקים: אל תשכח לחקור קינוחים יפניים כמו מוצ'י, דוראיאקי ומעדנים בטעם מאצ'ה, המציעים סיום מתוק למסע הקולינרי שלך.