סוג הזכיינות | עלות מזון | 35% | ||
גודל חנות נדרש | 200-250 מ"ר | תמלוגים | 3.5% בחודש | |
מיקום | יעד מרכזי - מודיעין, ובכל הארץ, בריכוזי אוכלוסייה עם אחוז גבוה של שומרי מסורת | פרסום | 1.5% בחודש | |
עלות הקמה משוערת | 1.8M ש"ח הקמה מ 0 . על תשתית קיימת (כמובן תלוי בתשתית) מינימום עלות התאמה למסעדה תואמת :400K ש"ח | מלאי | ||
תקופת זיכיון | ערבות מלאי | |||
דמי זיכיון | 150K | ערבות קניון | ||
עמלת זכיין |
מה חדש במסעדת אל גאוצ'ו נובו, ומדוע חוויית הבשר בה היא נדירה ביותר? מדוע זו נחשבה המסעדה המועדפת על ישראלים מכל הדרום אמריקאיות? באל גאוצ'ו תוכלו למצוא את כל המייחד מסעדת בוטיק: גם מסעדה המגישה ממיטב מטעמי הבשר הדרום אמריקאיים, גם מקפידה על הכשרות: אצלנו המילה JAMON לא תופיע פעם אחת בתפריט וגם לא תיושם במציאות, ומעל לכל – זה הכי קרוב לדרום אמריקה שיש: שיטות הצלייה, הטיגון והחימום שיגרמו לכם להרגיש כמו בחגיגה עם סנגריה בלב בואנוס איירס!
כאן תוכלו לשמוע על התפריט המבוסס על נתחי בשר ועוף משובחים בשילוב עם אומנות מדרום אמריקה. הבשר הוא ישירות מדרום אמריקה, בשר טרי המוגש לכם ברמות עשייה שונות עם רמת טריות ורעננות אשר אין שניה לה. אבל זה לא החידוש היחיד. כעת, אנו מעוניינים לפתוח את המסעדה לזכיינים!
הזכיין מקבל את הזכות לנהל סניף של מסעדת אל גאוצ'ו נובו. נכון, זה יצריך קניית מוצרים ובין השאר קנייה של לא מעט דברי מאכל לאכלוס מסעדה שלמה אשר יספיקו למספר שבועות, אבל התמורה לא תאחר לבוא, והמחסנים שלכם יתרוקנו עוד בטרם הספקתם ללמוד לעומק את נושא המסעדנות, שכנראה חדש לחלקכם.
לחובבי הבשר זו יכולה להיות הזדמנות לעבוד במקום המועדף עליהם ולתת גם לאחרים את מה שהם יודעים שהוא הכי טוב. כאן תוכלו לשמוע על שיטות החימום המתקדמות שיושמו ומיושמות עד היום בדרום אמריקה: גריל פחמים מודרני מדהים בשילוב עם תנור ג'וספר. מניסיון, ההסתגלות לענף זה – מהירה, קלה וניתנת ליישום מהיר.
גם המסעדנים המובילים – התחילו בעברם כעובדים או זכיינים של רשת, ואין מקום מתאים יותר מאל גאוצ'ו. אם אתה מקצוען ומחפש לתרום ולהתפתח, מקומך בהחלט באל גאוצ'ו כזכיין שייהנה מכל ההטבות שבניהול סניף של מסעדת הבשרים היוקרתית המגישה את כל סוגי הבשר הכשר!