השניצליה

השניצליה

רשת השניצליה בבעלותם של יהודה אלמוזלינוס ושלום יחיאל המונה 44 סניפים ברחבי הארץ, פועלת בענף כעשור ומציגה את השניצל הטוב ביותר והטעים ביותר העשוי מפילה חזה עוף!
קבל מידע אודות זכיינות בהשניצליה

לקבלת פרטים נוספים וקביעת ייעוץ חינם, יש למלא את הפרטים בטופס שלהלן - ולשלוח אלינו.

:
:
:
:
...Loading...

רשת השניצליה בבעלותם של יהודה אלמוזלינוס ושלום יחיאל, פועלת בענף כעשור ומציגה את השניצל הטוב ביותר והטעים ביותר העשוי מפילה חזה עוף!
במסגרת פעילותה הענפה שלה, מיצבה עצמה רשת השניצליה ככוח עולה בענף ההסעדה, תוך יזום ופיתוח הסניפים בארץ ובעולם.
בשניצליה מציבים סטנדרטים חדשים בתחום ויוצרים שפה ייחודית, חדשנית, מהירה, טעימה ולא יקרה. 
בשניצליה שואפים לשלמות ומקפידים לבחור זכיינים שאיתם ניתן להגשים את החלום הגדול ולהעניק תמורה מקסימאלית להשקעה שלהם. 
באתר תוכלו להתרשם מהתפריט העשיר ומהסניפים ברחבי ישראל ובקרוב בבריטניה וארה"ב.

שניצל

תולדות הרשת:

רשת השניצליה החלה את דרכה בפתיחת סניף אחד קטן בעיר הצפונית צפת, בשנת 2004. 
ב-2010 רכש את הרשת יהודה אלמוזלינוס איש עסקים ממרכז הארץ, כשהרשת מנתה 22 סניפים פעילים. בזמן הרכישה החליט אלמוזלינוס על סגירתם של עשרה סניפים שלא תאמו את תוכנית הייעול שבנו לחברה. הוא מינף את הרשת וכיום היא מונה 44 סניפים ברחבי הארץ.  בנוסף ישנה תוכנית להתרחבות מחוץ לישראל- בלונדון, וניו יורק.


אז מה בעצם הסוד? 

לדבריו של אלמוזלינוס, התיבולים הם הסוד של הרשת. בכל סניף ישנם שמונה טעמים שונים של שניצלים משובחים. ברשת משתמשים רק בפילה של חזה העוף שהוא עסיסי ורך. השניצלים מוגשים בתוך הבאגט הטרי של פילסברי הנאפה במקום. טיגון השניצלים נעשה בשמן קנולה בלבד. רק לאחר שהלקוח מבצע את ההזמנה מתחילים בהכנת האוכל- הכי טרי. כמובן שפיקוח על ניקיון, תברואה, וכשרות הם חלק מהערכים הבסיסיים של הרשת. כמו כן- המחיר אטרקטיבי ביחס למתחרים.

תנאי הזכיינות

עלות הקמה משוערת
300,000-350,000 ש"ח
דמי זיכיון
150,000 ש"ח
תמלוגים
3% מהמחזור

מפת הגעה