רשת השניצליה בבעלותם של יהודה אלמוזלינוס ושלום יחיאל, פועלת בענף כעשור ומציגה את השניצל הטוב ביותר והטעים ביותר העשוי מפילה חזה עוף!
רשת השניצליה החלה את דרכה בפתיחת סניף אחד קטן בעיר הצפונית צפת, בשנת 2004.
ב-2010 רכש את הרשת יהודה אלמוזלינוס איש עסקים ממרכז הארץ, כשהרשת מנתה 22 סניפים פעילים. בזמן הרכישה החליט אלמוזלינוס על סגירתם של עשרה סניפים שלא תאמו את תוכנית הייעול שבנו לחברה. הוא מינף את הרשת וכיום היא מונה 44 סניפים ברחבי הארץ. בנוסף ישנה תוכנית להתרחבות מחוץ לישראל- בלונדון, וניו יורק.
לדבריו של אלמוזלינוס, התיבולים הם הסוד של הרשת. בכל סניף ישנם שמונה טעמים שונים של שניצלים משובחים. ברשת משתמשים רק בפילה של חזה העוף שהוא עסיסי ורך. השניצלים מוגשים בתוך הבאגט הטרי של פילסברי הנאפה במקום. טיגון השניצלים נעשה בשמן קנולה בלבד. רק לאחר שהלקוח מבצע את ההזמנה מתחילים בהכנת האוכל- הכי טרי. כמובן שפיקוח על ניקיון, תברואה, וכשרות הם חלק מהערכים הבסיסיים של הרשת. כמו כן- המחיר אטרקטיבי ביחס למתחרים.