קונדיטוריה שני אספרסו בר

קונדיטוריה שני אספרסו בר

קונדיטוריה - בית קפה
סוג הזכיינות תפעולית   עלות מזון 30%
גודל חנות נדרש 200 מ"ר   תמלוגים 5%
מיקום   פרסום 1%
עלות הקמה משוערת 1,000,000   מלאי
תקופת זיכיון   ערבות מלאי
דמי זיכיון 200,000 ש"ח   ערבות קניון
עמלת זכיין  
קבל מידע אודות זכיינות בקונדיטוריה שני אספרסו בר

לקבלת פרטים נוספים וקביעת ייעוץ חינם, יש למלא את הפרטים בטופס שלהלן - ולשלוח אלינו.

:
:
:
:
...Loading...

אודות קונדיטוריה שני אספרסו בר


הסיפור של רשת שני מתחיל באופה צעיר בשם אלכסנדר אינגלנדר, עולה מאוסטריה המכונה "שני". אלכסנדר מגיע ארצה עם תשוקה עזה, ידע עשיר וחלום, להקים בארץ ישראל קונדיטוריה עם בית קפה 

בסטנדרטים אירופאים. אלכסנדר מביא מביא עמו את תורת האפייה שלמד מבית אמו, בעלת קונדיטוריה מהמובילות בווינה. בשנת 1964 אלכסנדר מחליט להקים קונדיטוריה ברחוב העצמאות, וקורא לה "שני". 

תצוגת עוגות עשירה, קינוחים מיוחדים ואיכותיים, לצד קפה משובח, הופכת את "שני" לשם דבר, ולעליה לרגל. כבר 50 שנה "שני" היא מותג חיפאי, שהפך למוסד, המבוסס כחלק מסמל תרבות של התפתחות 

העיר. קהל הלקוחות מתחיל בדור הוותיקים שגדלו עם "שני", ועובר בדורות עד לנכדים הצעירים הגדלים על שני בימים אלה. סוד ההצלחה טמון בשילוב הייחודי של מסורת רבת שנים של מקצועיות והתמדה, עם 

התאמה לרוח התקופה בחדשנות והובלה,  תוך כדי הכנת מבחר עשיר של עוגות ומאפים, הנעשים בעבודת יד בלבד. על אף הביקוש הרב, אנו מקפידים למכור את מוצרינו בסניפי "שני" בלבד. 
בימים אלה "שני" הקימה מפעל ייצור גדול וחדשני המותאם לצרכי הרשת, תוך הקפדה מוחלטת על ייצור ידני, עפ"י המסורת והסטנדרטים מיום הקמת הקונדיטוריה.
הרשת התרחבה וכיום מונה עשרה סניפים, ברחבי הארץ. בשנתיים הקרובות "שני" תקים 9 סניפים נוספים.