שניצליין

שניצליין

שניצליין
סוג הזכיינות מלאה   עלות מזון 30%
גודל חנות נדרש 35-100 מ"ר   תמלוגים 3%
מיקום קניונים מרכזי מסחר רחובות ראשיים, אזורי הייטק   פרסום 1%
עלות הקמה משוערת 250,000 ש"ח   מלאי
תקופת זיכיון ללא הגבלה   ערבות מלאי
דמי זיכיון 150,000 ש"ח   ערבות קניון 3 חודשי שכ"ד ודמי ניהול
עמלת זכיין  
קבל מידע אודות זכיינות בשניצליין

לקבלת פרטים נוספים וקביעת ייעוץ חינם, יש למלא את הפרטים בטופס שלהלן - ולשלוח אלינו.

:
:
:
:
...Loading...

אודות שניצליין

אודות רשת שניצליין:

"שניצל הוא אחד מבין המאכלים הבסיסים שנמצאים בכל מטבח ישראלי" ...

מסעדת שניצליין  נוסדה בשנת 2000 כמסעדת מזון כשר, מהיר ואיכותי אשר מגישה ללקוחותיה את השניצל בטעם האותנטי והישראלי  המוכר בכל בית .

בסיס ההצלחה מותנה מכמה מרכיבים עיקריים אשר מאפיינים את התנהלות הרשת: צוות עובדים מסור אחראי ומגובש ,בחירת חומרי הגלם המשובחים ביותר -  החל  מעוף טרי מובחר, ירקות טריים הישר מהשוק ,רטביי הבית שנעשים במקום, מחלקת אפיית באגטים, מבחר סלטים ומרקים בטעמים משתנים, כל זאת תוך שמירה קפדנית על טריות , ניקיון ושירות אדיב ומהיר.

בשניצליין נמצא את כל התוספות האידיאליות ליד השניצל :            

פירה עם שבבי בצל, פתיתים ,אורז, ספגטי,  צ'יפס , ירקות  מבושלים  ,תפו"א אפוי , אפונה, שעועית ירוקה, סלטים, ועוד דברים רבים וטובים.

עם הדרישה הגוברת של קהל לקוחותינו התרחבה המסעדה בתל אביב והפכה לרשת עם סניפים מוצלחים במקומות נבחרים בפריסה ארצית.

בכל סניף ישנה מחלקת אפיה מהמובילות בתחום ובה נאפים באגטים חמים למשך כל שעות הפעילות.

בכל מטבח עובר החזה עוף הליך מסורתי של פריסה וציפוי באופן ידני כך  שכל שניצל מקבל תשומת לב ייחודית אשר שומרת על האותנטיות של המוצר בדיוק כפי שהוכן בכל יום נתון.

במרבית הסניפים יש מערך משלוחים מהיר ואיכותי תוך השמת דגש על שירות אדיב  ומהיר לכלל הלקוחות.

רשת שניצליין – היסטוריה וחזון

מסעדת שניצליין פעלה תחילה כסניף אחד אשר היה מבוסס על  שיטת מזון מהיר.

 עם השנים התפתחה ופעלה על פי  עקרונות אשר מנחים את המסעדה מיום הקמתה ועד היום והינם:

  • תפריט מוגבל אשר כולל 5-6 טעמי שניצל , 2-3  סוגי מרינדות לחזה עוף, טוגנים, תוספות חמות, סלטים טריים,  אפיית באגטים במקום  ושתיה קלה.
  • שירות עצמי בדלפק.
  • המסעדה הותאמה ליצור המוני של פריטי מזון פשוטים עם  תהליכי קו –יצור.

הטמעת המותג וחשיפה בפני קהלים רבים ושונים מדי יום  עם מוצר אחד מנצח   עוף –מוגש עסיסי, פריך וטעים מביאה את המסעדה לרווחיות ובכך לייצר מקום עבודה איתן ורווחה לבעלי המניות.

לאחר אין ספור פניות ובקשות  של הלקוחות נענינו ופנינו אל עולם הזכיינות.

מייסד ומנכ"ל הרשת אלון כהן  ואיש העסקים חן אזולאי חברו יחדיו והחלו לפתח סניפים בשיטת הזכיינות וכיום הרשת מונה כ – 10 סניפים פעילים  ומצליחים ועוד כ- 4 סניפים בשלבי הקמה הממוקמים באזורי היי-טק, אזורי תעשיה ובמתחמי בילוי.

החזון, המעוף והאמונה במוצר וברעיון הוביל  אותם לחיפוש אפיקים חדשים מחוץ לישראל ובכך לשבור את תקרת הזכוכית .

הבסיס להצלחה והאמון הרב שמראים כ- 7500 לקוחות חוזרים וחדשים  שנכנסים וסועדים מידי יום בכל סניפי הרשת מהווה את האתגר העיקרי להמשיך ולפעול בכל הכוח להצלחת הרשת גם מעבר לים.

המפגש היומיומי עם קהל רחב  מקנה לנו את האפשרות להבחין ולקבוע כי השניצל הוא הקונספט האידיאלי לסועד המקומי  .

לאחר ניסיון רב בהקמת מסעדות הן בישראל והן בחו"ל נמצא כי  עלויות ההקמה ועלויות המזון הן ממוצעות  בישראל  ובכך מביאות את המסעדה לתשואות כלכליות יציבות  וטובות , אופן הצמיחה גבוה בכל ההיבטים ומעמיד את עלויות  המזון  (FOOD COST ) על כ- 33%. (ראה: נספח תוכנית עסקית).

פיתוח רשת מזון מהיר כשר כ- "שניצליין" בישראל  תעניק ללקוח חווית אכילה מלווה באוכל  איכותי ובמחיר שווה לכל כיס.

להלן רשימת מיקומים שרשת שניצליין חתומה ומחפשת זכיינים..

1.תחנה מרכזית נהריה מיקום על רחוב הגעתו

2.תחנה מרכזית באר שבע מקום טיללללל

3.איירפורט סיטי

4.תחנה מרכזית אשקלון

5.תחנה מרכזית אשדוד

6.תחנה מרכזית החדשה תא

7.צומת קמה תחנת דלק פז

8.חדרה תחנת דלק פז מקום לעוד 7 חודשים

9.קצרין תחנת דלק פז בכניסה

10.טירת הכרמל תחנת דלק פז