אייל עופר, בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנה בעולם המסעדנות , השירות והאירוח, ממקימי רשת אגאדיר.
בעל ידע רב וניסיון עשיר בהובלה, ייעוץ וניהול מסעדות,רשתות וזכיינים.
מומחה בליווי מסעדות למצוינות שירותית ותפעולית.
"המפתח לתוצאות עסקיות מנצחות בעולם ההסעדה טמונה בהון האנושי, בחיבור אישי
במצוינות בניהול ואירוח"
ü מומחה בליווי מסעדות בשטח
ü ליווי זכיינים להקמה מהירה, מקצועית וחלקה של העסק
ü מפתח ומטמיע תהליכי ניהול מנצחים, הבנת המצב המצוי ובניית פתרונות פרקטיים.
ü מכשיר ומוביל באופן אישי מנהלים וצוותים.
ü מפתח מודלים לשדרוג רמת שירות, מכירות ואירוח מותאמים לצרכים הספציפיים של העסק.
ü מנחה סדנאות בעולמות הניהול, השירות והמכירה למנהלים וצוותים.
ü בניית תהליכי עבודה להתייעלות ואפקטיביות
ü ניתוח ושיפור ממדדי f.c \ l.c והטמעת תהליכים לשימור ביצועים ומעקב
ü בנייה והטמעה של פתרונותתפעוליים על פי צרכי השטח.
ü כתיבת ספר נהלים כבסיס להתרחבות עסקים לרשתות או לשימוש עסקים עצמאיים.
ü ליווי ביצירת קונספט, בניית תפריטים, אריזת חווית לקוח מושלמת.
ü פיתוח מוטיבציה והעצמת מנהלים וצוותים לשיפור ביצועים אישיים ועסקיים.
מה קורה בשטח....
אחרי שנבין יחד את מקורות הכוח והאתגרים של העסק, נגזור מטרות פרקטיות מדידות בהתאם לאופי והצרכים.
המטרות יכוונו אותנו להגדרת התהליכים ודרכי הפעולה הנדרשים, נגדיר יעדים ולוחות זמנים תוך מדידת התוצאות ברמה שבועית חודשית ורבעונית.
נתחבר ונצרף את הצוות לחוויה המאתגרת, נפשיל שרוולים ונצא לדרך!